Pécsi Tudományegyetem

"Oktatás és Társadalom" Neveléstudományi Doktori Iskola

 

 

Felhívás - Évkönyv 2015

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Az „Oktatás és Társadalom” Neveléstudományi Doktori Iskola 2015-ben megjelenő évkönyvébe szánt tanulmányok leadási határideje:

2015. június 30.

A tanulmány publikálására csak akkor nyílhat lehetőség, amennyiben a szerző a tanulmánnyal együtt benyújt egy szakmai ajánlást, amelyet az adott tudományterületen elismert, fokozattal rendelkező szakember állít ki az OTNDI formanyomtatványa segítségével, amelyet a felhíváshoz csatoltunk.

A tanulmány végső megjelenéséről az évkönyv – a felelős kiadó és szerkesztők által összeállított – szerkesztőbizottsága előre meghatározott szempontsor alapján dönt. Erről mindenkit levélben értesítünk, továbbítva számára a szakmai bírálatot.

A tanulmány terjedelme minimum 15 ezer, maximum 30 ezer karakter mellékletekkel, irodalomjegyzékkel együtt.

A tanulmányokat formai javításra egyszer küldjük vissza, amennyiben azután sem felelnek meg az előírásoknak, visszautasításra kerülnek.

 

A tanulmányokat és az ajánlásokat az alábbi e-mail címre egyszerre kérjük elküldeni (a dokumentumok elnevezése: Tanulmány_Vezetéknév_Keresztnév, az ajánlásoké Ajánlás_Vezetéknév_Keresztnév, mindkét esetben a tanulmány szerzőjének, szerzőinek nevével ellátva).

pteotndi.evkonyv@gmail.com

 

rovat: 
You shall not pass!