Pécsi Tudományegyetem

"Oktatás és Társadalom" Neveléstudományi Doktori Iskola

 

 

MTA PAB Székház

A PAB Tudományszervezési díját vehette át Dr. Schmelczer-Pohánka Éva

A hagyományokhoz hűen a Pécsi Akadémiai Bizottság (PAB) idén díjakkal ismerte el tagjainak tudományos tevékenységét.

Tudományszervezési díjat vehetett át  2015. novmeber 3-án, az MTA PAB Székházban Dr. Schmelczer-Pohánka Éva az "Oktatás és Társadalom" Neveléstudományi Doktori Iskola oktatója, témavezetője és a PTE Egyetemi Könyvtár Történeti Gyűjtemények osztályvezetője, aki tevékenységével több egyetemi és akadémiai kutatócsoport munkájához járul hozzá.

"Oktatás és Társadalom" Neveléstudományi Doktori Iskola oktatói, munkatársai  és hallgatói nevében szívből gratulálunk Dr. Schmelczer-Pohánka Éva osztályvezető asszonynak a díjhoz.

 

 
   

 

 

 

rovat: 

Kötetbemutatók és "Befogadó egyetem?" a PAB Székházban

Az MTA PAB Pedagógiai Munkabizottsága és Neveléstörténeti Munkabizottság közös rendezvényére 2015. november 4. került sor.

A programot Dr. Fischerné Prof. Dr. Dárdai Ágnes, a Pedagógiai Munkabizottság elnöke és Prof. Dr. Kéri Katalin, a Neveléstörténeti Munkabizottság elnöke nyitotta meg. Ezt követően Dezső Renáta Anna: Reflektált óratervek a gardneri többszörös intelligenciák elméletének alkalmazásával, (http://mek.oszk.hu/13600/13617/13617.pdf) valamint K. Farkas Claudia: Olasz pedagógiai modellek című könyvének a bemutatója következett. A program további részében "Befogadó egyetem?" címmel egy Kerekasztal-beszélgetésre került sor egy hamarosan megjelenő kötet kapcsán.

 

rovat: 
Feliratkozás RSS - MTA PAB Székház csatornájára
You shall not pass!